vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Een nieuwjaarsreceptie, pot voetbal en hulde bij VV Woudrichem

7 januari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdag vond traditiegetrouw de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van VV Woudrichem plaats. Daaraan voorafgaand speelde het eerste team een wedstrijd tegen Oud-Woudrichem (promotieteam eerste klasse 2002-2003). Deze wedstrijd eindigde in het voordeel van Woudrichem1 met een eindstand van 3 tegen 2.

Vervolgens vond in een afgeladen kantine de nieuwjaarsreceptie plaats die in het teken stond van veel jubilarissen. Maar liefst vijftien mensen werden in het zonnetje gezet:

-    25 jaar lid: Dennis Verzeijl, Ton Verzeijl, Jeroen Bulthuis, Joost de Wolff, Peter den Tek, Rita Borg en Joey Korving
-    40 jaar lid: Wim Metz, Pierre Secrève, Jan den Dekker, Martin Schaap en Ad Kant
-    50 jaar lid: Jan Viveen en Arie van Wijngaarden
-    60 jaar lid: Bert de Joode

De voorzitter sprak alle jubilarissen toe. Ook werd stilgestaan bij 2012. Het was een jaar waarin vele leden zich weer gingen inzetten voor hun de club. Het nieuwe jaar 2013 zal in het teken staan van de ingezette koers, de renovatie van het trainingscomplex en wellicht positieve resultaten op de groene mat.

Schijnwerpers
Naast de gewone jubilarissen werden de bestuursleden Cindy de Joode en Janny Secrève speciaal in de schijnwerpers geplaatst vanwege hun verdiensten voor de club. Beiden zitten al meer dan tien jaar in het bestuur van VV Woudrichem en verrichten op de achtergrond veel werk voor hun vereniging. Vanuit de KNVB waren de heren Van der Linden en Sterrenburg speciaal aanwezig om beide dames de zilveren waarderingsspeld en oorkonde uit te reiken. De partners van de dames kregen van de KNVB een bos bloemen.

Daarna ontving de penningmeester uit handen van Kees van Vugt (opbrengst klaverjastoernooi) en Patrick van Beest (opbrengst grote clubactie) nog een welkome cheque ten behoeve van de vereniging.  Willy Schaap vertelde namens de vrienden van de club dat de vrienden van VV Woudrichem financieel gaan bijdragen aan een mooiere kantine.

Lees meer over:

Voetbal vv Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.