dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Woudrichem heeft er een kampioen bij

16 november 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / DRUNEN: Lucas van der Kruit uit Woerkum werd onlangs kampioen op de 500 meter in de Stratenloop van het Altena Road Circuit in zijn categorie: jongens tot en met 7 jaar. De huldiging (foto) vond plaats in Drunen (gemeente Heusden), omdat de jonge kampioen lid is van atletiekvereniging DAK in Drunen en daar ook namens die club de stratenloopjes loopt.

Overigens werden donderdagavond alle sportkampioenen van de gemeente Heusden gehuldigd. In het theater van De Voorste Venne kwamen nog nooit eerder zoveel kinderen en volwassenen bijeen die kampioen zijn geworden in hun tak van sport. Van de ponyclub en het rolstoeldansen, tot motorcross, voetbal en atletiek. In het bijzijn van de wethouder van Sportzaken mochten de kampioenen één voor één het podium opkomen en kregen ze een beker met twee oren.

Finaleplaats
De huldiging werd opgeluisterd door demonstraties van turnvereniging Inion en de dames van dansgroep B-Fresh die momenteel strijden voor een finaleplaats tijdens Rotterdam Dance Capital. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.