vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Wim Schaap gekozen als voorzitter VV Woudrichem

31 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De Algemene Ledenvergadering van VV Woudrichem op 29 oktober toonde geen opvallende zaken. Het bestuur kan tevreden zijn terugkijken na een bijzonder goed en succesvol verlopen seizoen 2011/2012.  De club beschikte na goedkeuring door de leden ook weer over een voltallig bestuur dat zal worden geleid door de als voorzitter gekozen Wim Schaap, als definitieve opvolger van de vorig jaar gestopte Raoul Nijst.

Op de site van de club valt te lezen: "Zijn functie van secretaris zal worden overgenomen door Kees Braat, die daarmee weer terugkeert als bestuurslid. Ook Ben van Eeden keert terug binnen het bestuur, hij zal als bestuurslid Beheer & Onderhoud gaan fungeren. Daniëlla Beljaars zal als nieuw gezicht ook haar opwachting in het bestuur maken, als bestuurslid PR & Communicatie, nadat deze functie alweer enkele jaren vacant was. Daarbij moet worden vermeld dat Dirk Pellicaan door de aanwezige leden werd herkozen voor een nieuwe ambsttermijn als bestuurslid Jeugdzaken."

Trots
Namens de leden gaf oud-voorzitter Jan de Joode ter afsluiting van de ledenvergadering aan bijzonder trots te zijn op de prestaties die het bestuur afgelopen jaar heeft bewerkstelligd. "Een hoop negativiteit is omgezet in alom positiviteit en ook de financiële status van de club is iets waar, mede dankzij penningmeester Ewout Borg, met tevredenheid naar mag worden gekeken", aldus De Joode. (VV Woudrichem)

Lees meer over:

Voetbal vv woudirchem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.