vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

VV Woudrichem nog ongeslagen

17 september 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Al in de vierde minuut kwam VV Woudrichem in Tiel, in de uitwedstrijd tegen TEC, op een 1-0 achterstand. Vanaf dat moment was tegenstander TEC eigenlijk alleen maar bezig met het uitzingen van de wedstrijd, met deze stand.

VV Woudrichem speelde tot de slotfase veel te slordig en kon daardoor te weinig uitrichting tegen de oranjehemden. Pas na het inbrengen van Dick Wind en Mark van Bavel kon Woudrichem aanvallend een vuist maken. Wim Holster kopte een vrije trap van Stef van Steenis terug voor het doel, waar Bori Secrève in de 87e minuut de gelijkmaker binnenschoot. Mark van Bavel schoot vervolgens in blessuretijd de 1-2 binnen, nadat de doelman een hoge bal (wederom uit een vrije trap van Van Steenis) losliet. Woudrichem boekte ook tegen TEC dus een verdiende overwinning, waardoor het nu samen met BVV alle drie de wedstrijden wist te winnen.

Zaterdag speelt de ploeg van trainer Leon Elands thuis op "Het Bolwerk" tegen Well, dat 4 punten haalde uit 3 wedstrijden. (VV Woudrichem)