vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Woudrichem knap gelijk tegen Hardinxveld

13 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Wie de afgelopen wedstrijden heeft gezien, mag na het vriendschappelijke duel tegen tweede klasser Hardinxveld concluderen dat Woudrichem zich aan het ontwikkelen is. De aanpassing naar een nieuwe speelstijl met nieuwe spelers, lijkt goed te verlopen. Tegen Hardinxveld liet Woudrichem zich goed zien. Waar een knap 2-2 gelijkspel werd gehaald, was ook winst nog mogelijk geweest.

In de eerste helft scoorde Hardinxveld de openingstreffer. Via een mooie aanval via Wim Holster kwam Woudrichem op gelijke hoogte. Na rust kwam de thuisploeg nog op 2-1 uit een knappe vrije trap, maar was het Yannick Kant die de 2-2 namens Woudrichem op het bord zette.