Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'VV Woudrichem opnieuw NTK-locatie'
16jul 2012

VV Woudrichem opnieuw NTK-locatie

WOUDRICHEM - Net als afgelopen seizoen zal ook in het komende seizoen "Het Bolwerk" en daarmee VV Woudrichem één van de locaties zijn van de voorrondes van het Nederlands Techniek Kampioenschap Voetbal (NTK). Tijdens dit zogenaamde NTK zal worden getraind volgens de visie en oefenstof van René Meulensteen, de assistent-trainer van Manchester United die eerder ondermeer Cristiano Ronaldo maar ook onze 'eigen' Ruud van Nistelrooy de verfijnde technieken van het voetbal heeft bijgebracht. Dit jaar zal het NTK bij v.v.Woudrichem plaatsvinden op woensdag 17 oktober, tijdens de herfstvakantie in onze regio!

In samenwerking met de René Meulensteen academy  (assistent-trainer van Manchester United) wordt in het jaar 2012 bij ons op de club het Nederlands Techniekkampioenschap Voetbal georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden op 17 oktober. Iedere voetballer(ster) van onze voetbalclub kan meedoen maar spelers/speelsters van andere clubs zijn ook welkom. Ook niet bij een club aangesloten jeugdvoetballers kunnen meedoen!

Voetbalplezier
Wij vinden het als voetbalclub VV Woudrichem heel belangrijk om jullie beter te maken en voetbalplezier aan te blijven bieden. Daarom zijn wij Nederlands Techniek Kampioenschap locatie voor onze regio geworden. Iedereen op deze dag leeft als een ‘kampioen’, traint als een ‘kampioen’ en speelt als een ‘kampioen’.

Bij VV Woudrichem leer je in de ochtend van dit Techniek Kampioenschap Voetbal de techniek aan en daarop volgend toepassen in 1 tegen 1 en kleine partijtjes. Dezelfde techniektraining die René Meulensteen bij de grote sterren van Manchester United ook aanleert. Wij bieden je een lunch aan en daarna ga je in de middag oefenen op techniek in combinatie met afwerkvormen en daarna toepassen in grotere partijvormen. Er wordt dan door speciaal opgeleide techniektrainers bekeken of jij einde van de trainingsdag wordt uitgekozen als winnaar in jouw leeftijdsklasse.

Inschrijfgeld
Ben je een jongen of een meisje en tussen de 6 en 15 jaar dan kun je hier aan meedoen. Uiteraard is iedereen bij ons winnaar en daarom krijgt iedereen een uniek geslagen Moves & Skills-medaille en een Voetbaltechniekdiploma als bewijs van deelname. Bovendien mag je het voetbalshirt en de voetbal die je in de ochtend krijgt mee naar huis nemen. Je krijgt ook nog eens een lunch aangeboden en als dit alles nog niet genoeg is krijg je ook nog een actueel voetbalmagazine GOAL! mee naar huis.

Finaledag
De winnaars van de NTK-locaties worden uitgenodigd om op 28 oktober 2012 naar de grote landelijke finaledag te komen. De uiteindelijke landelijke winnaars worden daar nogmaals in het zonnetje gezet en ontvangen van ons niet alleen de beker maar ook fantastische prijzen. Deze hoofdprijzen worden uitgereikt door NTK-ambassadeurs Ab Klink, René Meulensteen (Manchester United), Danny Welbeck (Manchester United) en andere grote voetbalnamen (o.v.b.).

Wil je meer weten en meedoen aan het NTK-2012? Kijk dan op: www.sportpartners.nlDeel dit bericht met je vrienden!