Alles over Altena

Woudrichem speelt gelijk tegen TEC

26 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / TIEL - Vanaf de aftrap liet  TEC, zijn tanden zien. De club uit Tiel bleek in staat om elkaar behoorlijk te kunnen vinden op het hobbelig veld. Voeg daarbij dat men daar ook alle gelegenheid voor kreeg van de Woerkummers.

Het kort erop zitten was niet des Woerkums. Men liet TEC aardig combineren en in de wedstrijd komen. Met name het middenveld was zeer matig en TEC maakte er goed gebruik van. De gele kaart voor de spits van TEC in de 11e minuut van de wedstrijd beloofde dat het hun ernst was en dat de punten heel duur verkocht zouden worden. In de 24e minuut kwam TEC op 1 – 0. Rens liet zijn man lopen en via de rechterzijde werd de bal voor het doel gebracht. Rommelend werd de bal over de doellijn gewerkt. Nee echt uitgespeelde kansen waren er niet of het zou de kopbal van Maikel moeten zijn, juist voorlangs, uit de voorzet van Mark.

Kansjes
In de tweede helft werd Mark in de 56e minuut vervangen door Lennart. Hiermee kwam op het middenveld meer grip op de wedstrijd. Lennart zette in de 60e minuut Roy aan het werk waarna Danny tegen een speler op schiet. De afvallende bal komt voor de voeten van Robbert maar gaat hoog over. Hierop de counter van TEC en via de niet verdedigde korte hoek wordt de bal binnen gewerkt. 2 – 0.
De druk naar voren wordt groter en TEC moet achteruit. Met nog een kwartier te gaan is het een combinatie door het midden. De bal komt voor de voeten van Robbert en deze schiet uit de draai de 2 – 1 binnen. Dennis wordt nog gewisseld voor Harjo Ruis. Deze maakt een sterke indruk en weet menig gat in de achterhoede dicht te lopen. In de 89e minuut van de officiële speeltijd gaat Harjo nog mee naar voren en ziet kans om de voorzet van Roy koppend binnen te werken. 2 – 2 De 7 minuten extra speeltijd leverden nog enkele kansjes op maar meer dan deze 2 – 2 had men ook niet verdiend. (VV Woudrichem)