donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

6-1 winst voor Woudrichem

18 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Met mooi voetbal en prachtige doelpunten behaalde een opvallend geconcentreerd en goed spelend Woudrichem  1 zaterdag een 6-1 overwinning tegen TEC uit Tiel.  Hans van Gameren heeft met zijn spelersgroep duidelijk de stijgende lijn ingezet. Woudrichem 1 was gretig en wilde winnen. Daar moet je voor scoren en dat deed Woudrichem 1 maar liefst 6 maal.

Na een overtreding op Bori Secreve opende Dennis Baks vanuit een strafschop de score. Nadat de tegenstander blijk gaf het shirt van Danny Groeneveld graag mee naar Tiel te willen nemen, liet  Dennis nogmaals zien hoe je een strafschop moet nemen. Vlak voor rust tekende Maikel Nijst met een mooie kopbal de 3-0 aan. Na rust liet Wilty Schaap zien hoe je een vrije trap moet nemen: 4-0. Na de 4-1 zorgde Robbert van Wijngaarden voor de 5-1, waarna Bori Secreve de 6-1 aantekende. (VV Woudrichem)