woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Woudrichem onderuit tegen Vuren (1-2)

12 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Als de wedstrijd begint is het Vuren dat duidelijk maakt dat men aanvallend wil voetballen. Ruben Scheurwater knalt hoog over na een voorzet. Enkele minuten later is het opnieuw Vuren dat via rechts oprukt. Een schot op doel wordt door Gerard de Joode via de voet nog geblokt. De bal komt voor de vrijstaande van Zandwijk terecht en die heeft aan een binnentikker genoeg om de 0 - 1 te laten aantekenen.
In de volgende minuut geeft Thijs een vrije trap van links. Danny kopt over. Even later een vrije trap van Corne op Danny. Zijn kopbal is te zacht en gaat naast.
Vuren voelt dat het terug moet en de overtredingen naar de enkels, zelfs van achteren, worden met de mantel der liefde bedekt. In de 20e minuut is Wilty het eerste slachtoffer die het veld moet verlaten met een geblesseerde enkel. Een minuut of vijf later wordt Rens van achteren op de enkels bewerkt. Ook nu werd volstaan met alleen een vrije trap. In de 34e minuut is het Bori die op avontuur gaat. Vanaf de middellijn begint hij een solo. Tot bijna de 16 meter mag hij komen alvorens hij onderuit gehaald wordt. Wat koud water en hij kan verder. De vrije trap wordt door Thijs genomen en hij ziet zijn schot op doel bekroond worden met een treffer in de lange hoek. 1 – 1. Een stand die terecht genoemd mag worden gezien het spelbeeld.
Pal voor rust is het opnieuw raak. Nu is Thijs van Rookhuizen het slachtoffer. Ook hij werd hard aangepakt op de enkels en kon het speelveld verlaten.  Na twee uitvallers kreeg de scheidsrechter toch iets meer oog voor de overtredingen en dus werd de gele kaart vervolgens veelvuldig gebruikt.