vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Altena Biesbosch Ronde LIVE op de radio

19 april 2011 (door WoudrichemNet)

REGIO: Tijdens de Altena Biesbosch ronde op maandag 25 april presenteren Vestingstad FM en Radio A-FM weer een gezamenlijke uitzending.

Bij de finishlocatie van de  ronde maken de twee radiostations één gezamenlijke uitzending.  De twee omroepen hebben al meerdere keren samengewerkt aan radio evenementen. Ook deze keer is het volgens Michel Pruijmboom van Radio A-FM weer de moeite om samen te werken. “Door de handen ineen te slaan zijn we nu in heel Altena te ontvangen. Als je verslag doet van een Altena Biesbosch ronde, die door het zelfde gebied koerst is dat natuurlijk fantastisch voor de dekking. Daarnaast is het leuk om met enthousiaste vrijwilligers van beide omroepen samen te werken omdat we hetzelfde doel hebben: Lokale radio maken”.

De uitzending wordt gemaakt vanaf de Sigmondstraat in Werkendam. De uitzending start om 10.00 uur en zal om 18.00 uur afgelopen zijn.

De Altena Biesbosch ronde bestaat uit een parcours van 174 kilometer. Het peloton passeert de laatste 35 kilometer vier keer de startlijn in Werkendam. Renners rijden door een mooie Hollandse omgeving met smalle polderwegen, open velden en weinig obstakels.

Uitzendgegevens
Radio A-FM is in het Land van Heusden en Altena te ontvangen in de ether op 107.8 FM en in de gemeente Werkendam op de kabel 102.0 FM. Ook kunt u overal ter wereld luisteren via Internet: www.radioafm.net

Vestingstad FM 107.1 is in het Land van Heusden en Altena te ontvangen in de ether op 107.1 FM en in de gemeente Woudrichem op de kabel 102.0 FM. Ook kunt u overal ter wereld luisteren via Internet: www.vestingstadfm.nl
 

Lees meer over:

Altena Werkendam biesbosch
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.