Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Brandweer zoekt parttime hero’s'
15mrt

Brandweer zoekt parttime hero’s

ALTENA - WOUDRICHEM / GIESSEN  - Brandweer Midden- en West-Brabant start maandag, 15 maart, een nieuwe parttime hero wervingscampagne. De campagne loopt tot en met 28 maart en is gericht op het werven van nieuwe collega’s voor de brandweerposten Woudrichem, Giessen, Terheijden, Made, Baarle-Nassau, Alphen en Chaam.

Op de social media kanalen (Facebook, Instagram) van Brandweer Midden- en West-Brabant wordt gedurende 14 dagen actief aandacht besteed aan de zeven wervende posten. Deze berichten worden ondersteund door posters en flyers die de posten zelf verspreiden en banners die opgehangen worden in het betreffende dorp.

De term ‘parttime hero’ maakt duidelijk dat je het werk bij de brandweer goed kunt combineren met een reguliere (fulltime) baan.

Werk van betekenis
Als parttime hero doe je werk van betekenis: je redt mens en dier, blust branden, bestrijdt ongevallen met gevaarlijke stoffen, bevrijdt verkeersslachtoffers uit auto’s en nog zoveel meer. Een parttime hero is 18 jaar of ouder, woont of werkt maximaal 5 minuten van een kazerne, is regelmatig beschikbaar, heeft een goede fysieke en mentale conditie en is een teamspeler.

Informatieavond
Op dinsdag 13 en woensdag 14 april om 19.30 uur is er een digitale informatieavond voor potentiële parttime hero’s uit Woudrichem, Giessen, Terheijden, Made, Baarle-Nassau, Alphen en Chaam.

Aanmelden kan via parttimehero@brandweermwb.nl of via het interesseformulier op www.brandweer.nl/parttimehero. Op deze website staat ook meer informatie over werken bij de brandweer als parttime hero.Deel dit bericht met je vrienden!