Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Veroorzaker ongeluk rijdt door' De auto is total loss.
03jul

Veroorzaker ongeluk rijdt door

BABYLONIENBROEK / ALMKERK - Vrijdagmorgen (3-7) gebeurde op de Midgraaf tussen Babylonienbroek en Almkerk om 06:15 uur een ernstig ongeluk. Een auto knalde door een uitwijkmanoeuvre volaan tegen een boom. De veroorzaker van het ongeval is doorgereden.

Het gaat om een donkergrijze VW Golf met een lange aanhanger met daarop een opblaasbare speedboot. Deze auto kwam van links op de Midgraaf tussen Babyloniënbroek en Almkerk. De bestuurder (Mark) van de andere auto moest de VW ontwijken, waardoor hij van de weg raakte, een boom schampte, een verkeersbord raakte en tegen een boom tot stilstand kwam (zie foto). "Onze auto is total loss en de veroorzaker is doorgereden!"

De gedupeerde laat weten: 'De auto is vervolgens gesignaleerd bij manege Pompveld voor de afslag Waardhuizen. Daar moest iemand de auto ook ontwijken vanwege hoge snelheid.'

Delen
Op de Facebookpagina valt tezen: 'Voor alle lieve mensen die vragen naar Mark. Het is een wonder dat hij alleen last van zijn nek heeft, zal vanavond wel erger worden. Hij heeft tijdens het ontwijken een verkeersbord plat gereden, een boom geraakt en een andere boom frontaal. En dan te bedenken dat de airbags niet uit zijn geklapt. Dank je wel voor het delen allemaal.*

Wie iets gezien of gehoord heeft ,wordt verzocht cocntact op te nemen met de politie via 0900 8844.Deel dit bericht met je vrienden!