Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drugs in Giessense woning aangetroffen, 1 man aangehouden' Alles werd in beslag genomen door de politie.
18okt

Drugs in Giessense woning aangetroffen, 1 man aangehouden

Giessen - Na een tip is de politie donderdag een woning binnen gevallen aan den Burcht. Drugs en andere druggerelateerde spullen zijn in beslag genomen. Een verdachte is aangehouden.

Op donderdag 17 oktober 2017 om 13.15 uur ging de politie de woning binnen. Volgens ontvangen informatie was er mogelijk drugs in dat pand liggen. De bewoner verleende zijn medewerking. Door heel de woning lagen drugs of druggerelateerde spullen. De bewoner is aangehouden.

Onderzoek
Er lagen verschillende soorten drugs in de woning: enkele kilo’s brokken, kilo’s pillen en tientallen liters vloeistof. Verder nog andere spullen die gebruikt worden bij het verhandelen van drugs zoals zakjes, doosjes en ander verpakkingsmateriaal. Alles is in beslag genomen.

De aangehouden verdachte had meer dan duizend euro aan contanten op zak die in beslag genomen zijn. Ook de auto van de verdachte werd door de politie meegenomen.

Het onderzoek is in volle gang, de exacte hoeveelheden drugs moet nog berekend wordenDeel dit bericht met je vrienden!