Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Actie Rent a Cop/BOA levert 35 bekeuringen op' Op de meeste meldingen werd door de politie inzet gepleegd.
08okt

Actie Rent a Cop/BOA levert 35 bekeuringen op

ALTENA - Rent a cop of rent a BOA. Dinsdag (8-10) konden inwoners van de gemeente Altena de politie of BOA inschakelen bij omstandigheden waarvan men dacht dat politie-aanwezigheid gewenst was. In totaal werden de dienstverleners 30 keer betrokken bij aandachtssituaties. De meeste keren ging het om hardrijders.

Politieteam Dongemond liet weten: 'Vandaag hielden wij een actie waarbij burgers situaties door konden geven waarvan zij vonden dat er meer aandacht aan geschonken moest worden. In totaal kregen wij ongeveer 30 situaties door, op de meeste hebben wij een inzet kunnen plegen. De burgers gaven vooral situaties door waarbij te hard zou worden gereden. Dit was door de gehele gemeente Altena. Er zijn meerdere bekeuringen uitgedeeld.' Ook werden er prenten uitgedeeld voor mobiel bellen, het niet dragen van een autogordel en parkeren in openbaar groen.

De wijkagenten van Altena (Aalburg) lieten weten dat het om 35 bekeuringen ging in de actie waarbij politie en gemeente samen de door de burger ingebrachte problemen aanpakte. Er werd onder meer gecontroleerd in de Polstraat in Wijk en Aalburg (foto).

Herhaling
Naar aanleiding van deze resultaten is besloten om vaker verkeerscontroles uit te voeren, voornamelijk op de Middenweg in Andel. Agenten hebben daar namelijk een groot deel van de weggebruikers aangehouden voor te hard rijden.

Naast Andel werd gecontroleerd in Wijk en Aalburg, Dussen, Uppel, Almkerk, Nieuwendijk en Sleeuwijk.

(Foto wijkagenten Aalburg Twitter)Deel dit bericht met je vrienden!