Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ongeluk met crossauto in weiland Rijswijk' Naast de brandweer gingen meerdere ambulances en een traumaheli ter plaatse.
08aug

Ongeluk met crossauto in weiland Rijswijk

RIJSWIJK – Op een weiland in Rijswijk kwam woensdagavond (7-8) een crossauto in de sloot terecht. Eén persoon raakte daarbij zwaargewond. Een tweede hield lichtere verwondingen aan de schuifpartij over. Het gaat om een 46-jarige vrouw en haar dochter (13. De echtgenoot en vader zat achter het stuur, deze raakte geblesseerd aan zijn schouder.

Meerdere auto's, gesproken wordt over een vijftal, waren in een weiland aan de Hazenkamp aan het crossen. Het zou gaan om een training voor een aanstaande aurtovoetbalwedstrijd. Of de auto te water raakte door een uitwijkmanoeuvre, een stuurfout of een technisch mankement is niet duidelijk. ' De auto met de slachtoffers is door een nog onbekende oorzaak vermoedelijk in de sloot gekomen en daarna over de kop geslagen' , aldus de politie die de zaak in onderzoek heeft.

Naast de brandweer gingen meerdere ambulances en een traumaheli ter plaatse. De moeder en de dochter werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De alarmering werd net na de klok van 22:00 uur gegeven door de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Over de actuele toestand van de gewonde inzittenden is verder niets bekend.Deel dit bericht met je vrienden!