Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bankjes Hartenbrigade gestolen' De bankjes vallen op, waar dan ook, in welke kleur dan ook...
25apr

Bankjes Hartenbrigade gestolen

GIESSEN - Onbekenden namen twee bankjes mee van het terrein van De Jager in Giessen. Waarom en wie is niet helder, van de daders ontbreekt ieder spoor.

Op de locatie voor het gebouw, waar de Hartenbrigade zich maatschappelijk betrokken inzet voor de medemens, staat een aantal opmerkelijk gevormde, groene bankjes. Twee daarvan zijn nu dus verdwenen. Gelet op de vorm lijken de bankjes eenvodudig te traceren, in welke kleur dan ook. 

Boos en verdrietig
Nicolette van Andel (Hartenbrigade) verzucht: 'Vandaag maakt iemand mij even heel boos en vooral verdrietig. Eerst ging de jeugd wat respectloos met onze bankjes om en nu dacht iemand laat ik er gewoon eens twee meenemen. Iets met naïviteit, maar zeker ook met vervaging van waarden en normen. En toch... blijven wij er lekker in geloven... Wie goed doet... Samen maken wij het verschil!'

Wie de bankjes ergens ziet staan, in een tuin, langs de weg of waar dan ook, neemt het best even contact op met De Hartenbrigade.

(Foto's Hartenbrigade)Deel dit bericht met je vrienden!