Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verdachte steekpartij Rijswijk opgepakt' Een medebewoner pakte het mes af en hield de verdachte onder bedwang.
12apr

Verdachte steekpartij Rijswijk opgepakt

RIJSWIJK - Een man raakte donderdagavond (11-4) zwaargewond bij een steekincident in een woning. De verdachte werd na het incident onder bedwang gehouden door een medebewoner tot de politie kwam. Eerder had hij ook het mes afgepakt. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels de feiten vrijgegeven.

Op donderdag 11 april 2019 om 18.35 uur kwam een melding bij de politie binnen van een vechtpartij in een woning aan de Nieuwstraat. Er zou een mes gebruikt zijn en er zou ook iemand gewond zijn. Verschillende politie-eenheden spoedden zich naar de straat. Ook een ambulance en een traumaheli gingen ter plaatse.

Mes afgepakt

In een woning troffen agenten een bloedende man aan. Verplegend personeel ontfermde zich over deze man. Door een taalbarrière werd het de agenten niet direct duidelijk wat er was voorgevallen. Maar toen ze een man met bebloede handen zagen, werd deze aangehouden als verdachte van een poging tot doodslag. Ook enkele getuigen wezen deze man aan als verdachte. Het slachtoffer en de verdachte bleken beide in het huis te wonen. Een derde bewoner verklaarde getuige geweest te zijn, hij was tussen de verdachte en het slachtoffer, die ruzie hadden, gesprongen en had het mes afgepakt.

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De recherche startte een onderzoek. Ook op vrijdag (12-4) vond nog forensisch onderzoek in en om de woning.

Zie ook:
Politie onderzoekt steekincident in Rijswijk (do, 11 apr 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!