Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hangjongeren in Andel geven overlast '
10nov

Hangjongeren in Andel geven overlast

ANDEL - Gisteren, vrijdag 9 november, kreeg de politie een melding van geluidsoverlast afkomstig van hangjongeren. De groep zou met bromfietsen op en neer rijden wat gepaard ging met overmatig geluid. 

De politie ging ter plaatse en ging in gesprek met de jongeren. De politie laat weten: ‘De jongeren waren vriendelijk en beleefd. Het is ook lastig, want waar ga je staan met je vrienden en ben je niemand tot last. Wij hebben aangegeven dit na te vragen bij de wijkagent en hier op terug te komen.’

Controle

Een bromfiets voldeed niet aan de technische eisen. Hier werd de bestuurder op geattendeerd. De bestuurder werd verteld dat hij zijn bromfiets in orde moest maken en vervolgens moest laten herkeuren bij de RDW.

De bestuurder was het hier duidelijk niet mee eens en besloot een arsenaal aan ziektes erbij te halen. ‘Hierop hebben wij de bestuurder meerdere keren gewaarschuwd. Toen wij wegreden besloot de bestuurder ons te beledigen. De bestuurder is vervolgens aangehouden.’ Later bood de betreffende bestuurder alsnog zijn excuses aan.Deel dit bericht met je vrienden!