Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie doet onderzoek naar beroving door 'nep-agenten'' De slachtoffers werden aan de kant gezet door nep-agenten in een witte Seat Leon.
25okt 2018

Politie doet onderzoek naar beroving door 'nep-agenten'

ALMKERK - De recherche doet onderzoek naar de beroving van twee Litouwse mannen. Ze werden dinsdag (23-10) aan Het Hoekje aan de kant gezet door nep-agentenin een witte Seat Leon. Deze ‘agenten’ maakten hen vervolgens duizenden euro’s afhandig.

De twee mannen waren in Nederland om een vrachtauto te kopen. Rond 11.20 uur werden ze op Het Hoekje ingehaald door met daarin twee mannen. De bijrijder zwaait met een legitimatiebewijs met politielogo en de mannen worden aan de kant gezet. De bijrijder maakt ze vervolgens het geld dat ze bij zich hadden afhandig en gaat er vervolgens met zijn kompaan vandoor. De slachtoffers achterlatend. Die waarschuwen de politie en doen aangifte.

Signalement

Van de bijrijder is een goed signalement bekend. Het gaat om een man, circa 47 jaar oud, 1.80 meter lang, normaal postuur, getinte huid. Hij had een beginnend stoppelbaardje, droeg een grijze klepmuts, grijze trui met V-hals en een lichte grijze, nette pantalon met daaronder zwarte schoenen. De man sprak gebrekkig Engels.

Tips?
De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Zie ook:
Burgernet meldt (mogelijke) beroving in Almkerk - UPDATE - (di, 23 okt 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!