vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Politie zoekt getuigen van mishandeling met ijzeren pijp

3 september 2018 (door WoudrichemNet)

Almkerk - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een zware mishandeling gepleegd in de nacht van vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus 2018. Na afloop van de zomerfeesten werd een man zo hard geslagen dat zijn kaak brak. De politie zoekt de dader(s).

Op die zaterdag liep het slachtoffer met zijn vriendin terug naar de fietsen. Die hadden ze neergezet op de Rivierenland bij het verpleeghuis. De fietsen waren omgegooid en hij probeerde deze onder andere fietsen uit te halen. Op dat moment kwam een groep jongens aanlopen die hem beschuldigde van diefstal van hun fiets. Het slachtoffer bewees door middel van zijn fietssleutel dat dit niet waar was. Maar enkele jongens van die groep zochten toch de confrontatie en er ontstond een handgemeen. Plotseling werd het slachtoffer van achteren met vermoedelijk een ijzeren pijp geslagen. Hij voelde en hoorde een luide knak in zijn kaak. De jongens renden weg.

Het 22-jarige slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan waar hij direct geopereerd is.

Getuigen
Het is mogelijk dat anderen iets van de mishandeling gezien hebben of de wegvluchtende jongens gezien hebben. Ook kan het zijn dat iemand iets van deze mishandeling gehoord heeft. De politie heeft die informatie nodig om deze laffe mishandeling op te lossen.
Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.