Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem '‘Getinte man’ in witte bus blijft vrouwen lastig vallen' Wanneer wordt deze man gestopt?
20jul 2018

‘Getinte man’ in witte bus blijft vrouwen lastig vallen

BABYLONIENBROEK / ANDEL - “De ‘getinte man’ met de witte bus” lijkt niet te stuiten. Na eerdere berichten uit Nieuwendijk, Werkendam, Woudrichem, Almkerk, Meeuwen en Veen melden de wijkagenten nu een dergelijke situatie uit Babylonienbroek én in Andel. De persoon valt met enige regelmaat (jonge) meisjes en vrouwen lastig. De vraag dringt zich steeds sterker op wanneer deze verdachte gepakt wordt. 

Vandaag (20-7) werd om 09.30 uur in de Broeksestraat in Babyloniënbroek een vrouw lastig gevallen door de bestuurder van een witte bestelbus zonder belettering.

Let verder op de beschrijving die de politie geeft: 'De bestuurder is 20 à 30 jaar, heeft een getinte huidskleur, droeg een groen shirt met legerprint.’

In Andel gebeurde een soortgelijk voorval tussen 10.15 uur en 11.00 uur. Aldus de politie via Twitter.

Melden

De wijkagenten vragen of iemand het busje en vooral het kenteken heeft gezien? Dan graag bellen met telefoonnummer 0900 8844. 

Foto kenteken

Via Facebook liet Rachella eerder (19-7) weten dat een collega van haar in Sleeuwijk een foto gemaakt had van de kentekenplaat. De ‘politie zou snel worden ingelicht’, zo liet de schrijfster weten. De betreffende info is al wel doorgespeeld aan de politie.Deel dit bericht met je vrienden!