Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ernstig ongeval op de Almweg' Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.
17feb 2018

Ernstig ongeval op de Almweg

ALMKERK - Op de Almweg gebeurde vrijdag, tussen Waardhuizen en Almkerk, eind van de middag een ernstig gecompliceerd ongeluk. Twee vrachtwagens en een personenauto raakten betrokken bij een botsing.  Bij het incident raakte de bestuurder van de luxe wagen zwaar gewond. Naast politie, brandweer en ambulances ging ook de traumahelikopter ter plaatse. De Provincialeweg (N322) werd wegens de ravage voor een deel afgesloten.

Volgens de berichten stond het slachtoffer te wachten op een andere auto die voornemens was af te slaan. De wachtende automobilist werd van achter aangereden door een vrachtwagen. Het aangereden voertuig schoot hierdoor vooruit en raakte vervolgens een tegemoetkomende vrachtwagen. Door de uitwijkmanoeuvre schoof deze in de nabijgelegen sloot waar de vrachtwagen op zijn kant kwam te liggen. 

Ziekenhuis
De brandweer moest de automobilist, die bekneld zat, uit zijn voertuig knippen. Het slachtoffer kreeg eerste hulp en werd vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van de traumahelikopter vergezelde het slachtoffer.

De politie stelde een verder onderzoek in naar de exacte oorzaak van het ongeluk. 

De schade was groot.Deel dit bericht met je vrienden!