Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Woningovervallers vergisten zich in het huis UPDATE' Het adres is bekend bij de politie die de bewoners in kennis stelde.
21jan

Woningovervallers vergisten zich in het huis UPDATE

WOUDRICHEM - Het eerste onderzoek door de recherche naar de woningoverval vrijdagavond aan de Oude Ban heeft uitgewezen dat de daders vermoedelijk een ander adres op het oog hadden. ‘Er is mogelijk een vergissing in het spel bij de overval, recherche doet verder onderzoek’, twittert de politie.

Dit ‘andere’ adres is bekend bij de politie en de bewoners zijn in kennis gesteld. Er zijn maatregelen genomen. Om welke maatregelen het gaat, is niet bekend.

RTL Nieuws spreekt een politiewoordvoerder over de zaak. Waarom de overvallers zich kennelijk vergisten wil deze niet vertellen. "Dat is daderinformatie.'' De politie vertelt wel dat “op het adres waar de overvallers toesloegen, eigenlijk niets te halen was. Er is wel wat buitgemaakt, maar daar pleeg je geen woningoverval voor.” Aldus RTL Nieuws.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.Deel dit bericht met je vrienden!