Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Twee mannen overvallen woning UPDATE' Het onderzoek is in volle gang. De politie is de hele dag bezig geweest met uitgebreid buurtonderzoek.
20jan

Twee mannen overvallen woning UPDATE

WOUDRICHEM - In aansluiting op het bericht van gisteravond geeft de politie een oersbericht uit:

Twee mannen overvallen woning

 Twee mannen hebben vrijdag 19 januari rond 23.00 uur de bewoners van een huis aan de Oude Ban overvallen. Het tweetal ging er vervolgens in de richting van de Baljuwstraat vandoor.

De overvallers drongen de woning binnen en dwongen het stel dat thuis was om geld en bankpassen af te geven. Het echtpaar werd daarbij mishandeld door de daders. Kort daarna gingen ze er vandoor. De slachtoffers belden de politie, die vervolgens met meerdere agenten op zoek ging naar de overvallers. Zij werden helaas niet meer aangetroffen.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Het onderzoek is in volle gang. De politie is de hele dag bezig geweest met uitgebreid buurtonderzoek, ondersteuning recherche en contact met slachtoffers en buurtgenoten. Aldus de wijkagent van Woudrichem.

Zie ook:
Woningoverval in Woudrichem, bewoonster mishandeld (vr, 19 jan 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!