Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ongeval met dodelijke afloop op Woudrichemseweg' Verkeersteam ZWB doet onderzoek samen met specialisten van de VOA.
05jan

Ongeval met dodelijke afloop op Woudrichemseweg

WOUDRICHEM - Vanmorgen (5-1) kwamen een vrachtauto en een personenwagen met elkaar in botsing. "Ongeval met letsel op Woudrichemseweg in Almkerk, brandweer met spoed ter plaatse". Zo luidde de 112-melding die gedaan werd om 10:12 uur. Het bleek ernstiger. De bestuurder (58) van de luxe auto overleed ten gevolge van zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Op de Woudrichemseweg kwamen de twee voertuigen op het rechte stuk met elkaar in botsing. Hoewel de toedracht nader wordt onderzocht, zou de bestuurder van de personenauto - een inwoner uit Woudrichem - op de verkeerde weghelft zijn terecht gekomen. Aldus de politie. De bestuurder raakte frontaal de vrachtwagen.

Onderzoek
Na het ongeval werd de weg afgesloten voor nader onderzoek door de VerkeersOngevallenAnalyse. Experst van deze dienst deden samen met het Team Verkeer Zuid-West Brant (ZWB) nader onderzoek.

Tussen de middag was de provinciale weg weer toegankelijk. De chauffeur van de vrachtwagen liep, naast geschrokken, verder geen letsel op.

(Foto politie Team Verkeer ZWB)Deel dit bericht met je vrienden!