Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrouw uit Andel (55) omgekomen bij eenzijdige aanrijding' Ondanks alle inzet overleed de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen.
10nov 2017

Vrouw uit Andel (55) omgekomen bij eenzijdige aanrijding

VEEN / ANDEL - Een 55-jarige vrouw uit Andel kwam vrijdagmorgen in alle vroegte om het leven bij een eenzijdige aanrijding. Hulp mocht niet meer baten. 

Op vrijdag 10 november 2017 om 03.00 uur kwam een melding binnen bij het operationele centrum dat er een ernstige aanrijding was op de Veensesteeg in Veen. Hulpdiensten spoedden zich naar die steeg en troffen daar een eenzijdige aanrijding.

Er stond een auto tegen een boom met een zwaargewonde vrouw. De vrouw was door een omstander uit haar auto gehaald. Er werd direct gestart met reanimatie en een traumateam was al onderweg. Ondanks alle inzet is de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De politie is een onderzoek gestart.

Onderzoek
Door onbekende oorzaak is de vrouw met haar auto van de weg geraakt. Eerst raakte de auto rechts enkele bomen waarna de auto links van de weg tegen een boom tot stilstand kwam.

De familie van de vrouw is op de hoogte gebracht.

De weg was langere tijd afgesloten in verband met onderzoek door het team VerkeersOngevallenAnalyse.

Afgelast
Het slachtoffer is kantinebeheerster bij VV Achilles Veen. In verband met het plotselinge overlijden zijn de weekendwedstrijden door de sportclub afgelast. Ook de bekerwedstrijd a.s. dinsdag gaat niet door. Deel dit bericht met je vrienden!