donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Bewoner bezorgd over verkeerssituatie rond Kerkstraat

11 oktober 2017 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Via een ingezonden reactie laat Bas Verhoeven uit Almkerk weten bezorgd te zijn met het (te) zware verkeer dat in zijn ogen door de buurt dendert. De voertuigen zijn te groot en er wordt te hard gereden, meent de Almkerker over de verkeerssituatie rond de Kerkstraat, Kruisstraat en de Brugstraat. Eerder reclameren hielp - nog - niet. 

Om zijn verhaal kracht bij te zetten, stuurde Verhoeven een foto aan de redactie van Woudrichem.Net: 'Dit soort verkeer komt bij ons ontzettend snel door de straat gereden. Ik heb daar al dikwijls melding over gedaan, maar er wordt nog steeds niks aan gedaan.

Bovenstaande foto is van de aanrijding van 10 oktober op genoemde kruising Kerk-, Kruis- en Brugstraat, ter hoogte van de kringloopwinkel.

Paard en wagen
Zwaar vrachtverkeer dicht langs je huis veroorzaakt vaak ook trillingen. Over een eerdere reactie op die situatie vanuit de gemeente Woudrichem zegt Verhoeven: 'Bij de gemeente Woudrichem zeggen ze “Een goed huis moet daar tegen kunnen. Ons huis is van 1890 toen reden ze nog met paard en wagen, dat is wel even iets anders.'

Kleindochter
In zijn reactie gaat Verhoeven verder: 'Gelukkig was het dit keer de auto van gemeentewerken (die geraakt werd - red.). Ik moet er niet aan denken als het mijn kleindochter zou zijn geweest die op haar fietsje geregeld bij ons op visite komt...'

(Foto Bas Verhoeven)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.