vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wijkagent Woudrichem terug op Twitter

14 maart 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Waar collega's wijkagenten zeer frequent een bericht de wereld intwitteren over een inbraak, een vermissing, 'vreemde verkopers' of wat dan ook, bleef het vanuit de Woerkumse hoek lange tijd stil. De wijkagent toeterde zo'n twee maanden (57 dagen) lang zijn info niet meer via dit social mediaplatform. Was Woerkum soms boefvrij?

Ook voor die tijd was zijn aanwezigheid bij vlagen digitaal onzichtbaar. De redactie van Woudrichem.net vroeg zich dit weekend via Twitter opnieuw af: 'Waar is de wijkagent? Is Woerkum soms boefvrij?' Niets bleek (helaas) minder waar. Vanaf vandaag, maandag 14-3 is de Woerkumse wijkagent weer helemaal terug. Op Twitter welteverstaan.

Wie dacht dat vanwege dat stilzwijgen Woudrichem boefvrij zou zijn, heeft het mis. Het was door omstandigheden dat de wijkpolitie er 'even' niet was. Inmiddels liet hij weten: 'Beste inwoners gemeente Woudrichem: door omstandigheden even niet getweet  afgelopen tijd. Vanaf nu weer actief. Gemeente Woudrichem nog niet boefvrij. Blijf alert! Bij verdachte situaties belt u 112. Contact kan via 0900-8844 of politie.nl'

Wij, van de redactie, ervaren een veilig gevoel en zeggen daarom gemeend: 'Welkom terug wijkagent!!'

Fysiek
Overigens wil dit alles niet suggereren dat de politie de achterliggende periode niet fysiek in de gemeente Woudrichem aanwezig zou zijn geweest. Alleen de afwezigheid op Twitter, in vergelijking met de omringende gemeenten, waar de wijkagenten gemiddeld stevig twitteren, viel op.

Lees meer over:

Politie gemeente twitter wijkagent
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.