donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Ramkraak bij Bike Passion

6 september 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Bij Bike Passion aan de Sjersestraat werd zondagmorgen in alle vroegte een stevige kraak gezet. Rond 5.00 uur werd een ramkraak gepleegd. De daders zijn gevlucht in een personenauto. 'We zoek getuigen', aldus de wijkagenten op Twitter..

De schade is groot. De dieven reden de volledige winkelruit aan diggelen. Dat had een enorme ravage tot gevolg. (Zie foto.)

Winkelcentrum de Nieuwe Es, onlangs ook slachtoffer van brute inbraken, laat via Facebook weten: 'Helaas hebben wij op de Nieuwe Es hier ervaring mee! De gebeurtenis en de nasleep zijn vreselijk. Wellicht kunnen wij onze buurdorpen een handje helpen.'

Fietsen
Het Kontakt weet te melden dat de inbrekers drie fietsen van klanten van Bike Passion, twee andere fietsen en een frameset ontvreemden.

De krant schrijft: 'De klantfietsen zijn een Felt F1 maat 61 (Team edition ) met Dura Ace en Shimano C50 wielen, een Cervelo R5CA zwart maat 56 cm met Sram Red en Lightweight wielset en een Torpado Nearco maat M met XT afmontage. Verder verdwenen een Duell Professional maat 58 cm blauw met nieuwe Campagnolo Super Record, een Fondriest TF3 maat 56 cm Fluo Oranje met Campagnolo Chorus en Eurus Wielset en een zilverkleurige frameset Parlee ESX.'

Melden
Wie iets meer weet kan dit melden via 0900 8844.

(Foto Wijkagenten Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.