vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Woerkummer verdacht van koperdiefstal

8 april 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Dankzij een oplettende getuige heeft de politie zondag 7 april rond 09.45 uur op de Jacoba van Beierenstraat een 30-jarige man uit Woudrichem aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een koperdiefstal.

De getuige vertelde dat de verdachte samen met nog een andere man in de kassen van een glastuinbouwbedrijf aan de Ruigenhoekweg was geweest. Toen de verdachte de politie zag, probeerde hij er vandoor te gaan, maar kon even later worden aangehouden. De tweede man wist wel te ontkomen.

Tijdens het vervoer naar het politiebureau probeerde de verdachte een klink en twee koperen objecten te verstoppen in de bank van de politieauto.

Kabels

Gedurende het onderzoek in het leegstaande kassencomplex, troffen agenten een afgesloten toiletdeur aan, waarvan de klink miste. In het toilet troffen ze een grote hoeveelheid koperen voorwerpen, waaronder kabels, aan. Volgens de eigenaar van het complex is er al vaker koper gestolen. De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten. Het onderzoek loopt nog.

Lees meer over:

Politie aanhouding koperdiefstal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.