Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Bloesemhoff genomineerd voor Brabantse Stijlprijs 2021' Stichting De Bloesemhoff is één van de dertig inzendingen.
22apr

De Bloesemhoff genomineerd voor Brabantse Stijlprijs 2021

ANDEL - De Bloesemhoff is een van de dertig genomineerden uit Brabant voor de Brabantse Stijlprijs 2021 die bijzondere initiatieven in de spotlights zet. Een plek in Brabant die zich richt op de kwaliteit van de leefomgeving in Brabant.

De Bloesemhoff is een begeleid woneninitiatief voor zestien (jong)volwassenen met een uitdaging. De Bloesemhoff is een ouderinitiatief. Dat betekent dat de ouders/verzorgers een belangrijke rol hebben in het geheel.

Net even anders
De provincie Noord-Brabant stimuleert nieuwe en originele woonprojecten van inwoners, woningcorporaties en zorginstellingen in Brabant. Daarbij gaat het om: 'Vormen van wonen die net even anders zijn. Die inspelen op de behoeften van deze tijd. Initiatieven waar samen leven een belangrijke rol speelt en waarbij iedereen kan meedoen. Betaalbaar en met oog voor omgeving en medemens.'

Het motto voor de stijlprijs is: Een thuis voor iedereen!

Spotlight
Alle inzendingen komen voor het voetlicht in ‘Op reis met de Stijlprijs’. Via een digitale route door Brabant in dertien etappes krijgt elke inzending van de provincie alle aandacht. Dus ook de Bloesemhoff komt nog vol in de belangstelling te staan. 'Met deze reis langs de alle inzendingen van de Stijlprijs leveren we een bijdrage aan het agenderen van vernieuwende woonvormen in Brabant.'

(Foto Provincie Noord-Brabant)

Zie ook:
Project Bloesemhoff in Andel toch van start (di, 18 jul 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!