Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jos Rooijmans nieuwe directeur MidZuid'
03apr

Jos Rooijmans nieuwe directeur MidZuid

ALTENA - "Jos Rooijmans start vanaf 1 juli 2021 als Algemeen Directeur bij MidZuid." Dat maakte Paula Jorritsma, voorzitter van het algemeen bestuur van MidZuid, vandaag aan alle medewerkers bekend.

Jorritsma: “Jos is een directeur met een duidelijke visie: iedereen moet mee kunnen doen op de arbeidsmarkt. Want werk geeft betekenis en dat maakt iedere dag het verschil! En die visie past perfect bij MidZuid. Met zijn ervaring in het sociaal domein zorgt hij voor voortgang in de bedrijfsvoering en met zijn duidelijke visie helpt hij MidZuid te ontwikkelen naar een Sociaal Werkbedrijf dat klaar is voor de toekomst. Dat vinden wij voor de organisatie en alle medewerkers heel erg belangrijk.”

Samen
Jos Rooijmans is 52 jaar en woont in Heusden. De afgelopen twee jaar heeft hij als algemeen directeur gewerkt bij de Ateagroep in Breda. In deze periode was hij ook actief als kwartiermaker van de nieuwe afdeling Werk bij de gemeente Breda. Rooijmans: “Samen werken aan werk. Dat is belangrijk, want een baan hebben geeft zekerheid en het gevoel dat je ertoe doet! Daar sta ik voor! Ik heb veel zin om te beginnen bij MidZuid en om iedereen te leren kennen.”

Uitoveringsbedrijf
De vier gemeenten Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout werken met elkaar samen in de Gemeenschappelijke regeling Werkbedrijf Arbeid Voor Allen (WAVA), waarvan MidZuid B.V. het uitvoeringsbedrijf is.

Burgemeester
De huidige burgemeester van de gemeente Altena, Egbert Lichtenberg, was sinds 2007 directeur van het sociaal werkbedrijf in Oosterhout. Hij werd op 9 december 2019 benoemd als eerste burger van Altena.

(Foto Midzuid)Deel dit bericht met je vrienden!