Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vaccinatiestraat in 't Verlaat wordt ingericht' De prikpost wordt operationeel voor zes dagen in de week.
31mrt

Vaccinatiestraat in 't Verlaat wordt ingericht

ALMKERK - De Coronavaccinatiepost voor inwoners van de gemeente Altena komt in sport- en zalencentrum Het Verlaat in Almkerk. Op dit moment wordt hard gewerkt om de vier vaccinatieruimten in te richten.

Het benodigde materiaal werd woensdagmorgen (31-3) vanuit een vrachtwagen uitgeladen en naar binnen gebracht. Desgevraagd werd bevestigd dat het om materiaal voor de in te richten vaccinatiepost gaat, alsook voor de verschilllende wachtruimten.

Het Verlaat kwam als goede optie voor een vaccinatielocatie uit de bus na overleg tussen de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, de gemeente Altena en GGD West-Brabant.

Oproep
De prikpost wordt in april operationeel voor zes dagen in de week. De planning loopt dan door tot en met september. Op afroep van de GGD kan men naar Almkerk om een prik te laten zetten. Overigens kunnen ook huisartsen de dan ingerichte ruimte gebruiken.

(Foto archief ter illustratie)

Zie ook:
Vervoer ouderen naar vaccinatielocaties moet laagdrempelig zijn (wo, 24 feb 2021)
Het Verlaat wordt prikpost voor Altena (do, 18 feb 2021)


Deel dit bericht met je vrienden!