Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Benefietlessen brengen 900 euro op voor Inloophuis Altena'
24mrt

Benefietlessen brengen 900 euro op voor Inloophuis Altena

WOUDRICHEM - DRONGELEN: De benefietlessen Yoga voor Altena, die Stralen Yoga Centrum jaarlijks organiseert, vielen vorig jaar door Corona in het water. De yogastudio uit Drongelen is nog steeds fysiek gesloten, maar eigenaar en yogadocente Janine Himpers geeft al vanaf maart 2020 online- en videolessen. En zo ontstond het idee om ook de benefietactie online te laten plaatsvinden. De opbrengst daarvan, alsmede het goede doel, is nu bekend.

Yogabeoefenaars in Altena blijken een groot hart te hebben, ondanks alle beperkingen werd de actie een succes. Door vele gulle gaven werd deze week maar liefst 891,96 euro overhandigd aan het door de deelnemers zelf gekozen goede doel: Stichting Inloophuis Altena.

Workshops
Nico van Rijswijk (Inloophuis Altena): 'We zijn blij met de bijdrage van Stralen Yoga Centrum en de deelnemers aan de benefietactie. Het is belangrijk om na de opening weer snel zo veel mogelijk bezoekers te gaan ontvangen en daarom willen we met de donatie van Stralen Yoga Centrum een aantal openbare workshops/presentaties organiseren waarin we een actueel onderwerp rondom de ziekte kanker gaan behandelen.”

Nieuwe start
Inloophuis Altena, aan het Raadhuisplein, kijkt daarom uit naar het moment dat ze weer volledig open kunnen. Na een hoopvolle en goed bezochte start in de eerste maanden van 2020, kwamen alle activiteitendoor Corona stil te liggen. 'Een domper op alle plannen die we hadden', vertelt Van Rijswijk. Maar de vrijwilligers van het inloophuis hebben goede hoop dat ze in de tweede helft van het jaar toch weer aan de slag kunnen met, wat ze noemen, ‘een nieuwe start’.

Zie ook:
Inloophuis Altena weer open (zo, 5 jul 2020)
Inloophuis Altena wil luisterend oor bieden ook in Coronatijd (zo, 10 mei 2020)
Officiële opening Inloophuis Altena (za, 11 jan 2020)
Inloophuis Altena opent midden januari (do, 14 nov 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!