Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Joachim Nieuwhoff aangesteld als directeur Inkoop bij HAK' Joachim Nieuwhoff is getrouwd en heeft twee kinderen.
18feb

Joachim Nieuwhoff aangesteld als directeur Inkoop bij HAK

GIESSEN - Joachim Nieuwhoff (48) is per 1 februari jl aangesteld als nieuwe directeur Inkoop van HAK. Nieuwhoff werkte eerder als Directeur Sourcing & Trade bij The Greenery. Bij HAK volgt hij Adri den Dekker op die na bijna 50 dienstjaren, waarvan de laatste 15 jaar bij de groentefabrikant in Giessen en daarvoor 34 jaar bij Jonker Fris, met pensioen is gegaan. Den Dekker blijft als adviseur werkzaam tot eind juni.

Timo Hoogeboom (ceo HAK) is blij met de komst van de bekwame opvolger van Adri den Dekker: “Joachim zal  zich allereerst richten op onze reguliere en seizoensgebonden inkoopactiviteiten en de verhouding met onze telers met wie we al jaren een wederzijds afhankelijke relatie hebben. Daarbij geeft hij leiding en uitvoering aan de transitie die we als groentefabrikant doormaken, vooral op het gebied van duurzame teelt die onderdeel is van onze Groene Keuken strategie. Denk aan On the way to PlanetProof certificering, een betere beloning van onze telers vanuit de hele handelsketen en uitbreiding van ons assortiment exotische bonen dat lokaal wordt geteeld zoals zwarte bonen en kidneybonen die van oudsher niet makkelijk gedijen op Nederlandse bodem.”

Thuiskomen
Nieuwhoff ziet de overstap naar HAK als thuiskomen: “Ik ben opgegroeid in de Betuwe en van oudsher sterk verbonden met lokaal geteelde groenten en fruit. Het voelt dus als een tweede thuis. HAK is een no-nonsense bedrijf met een uiterst helder geformuleerde maatschappelijke missie die door de hele organisatie wordt gedragen. Ik kijk er naar uit om met het hele team een grote bijdrage te mogen leveren aan de inkoop- en duurzaamheidsdossiers die de komende jaren spelen om gezonde plantaardige producten op de markt te blijven brengen en tegelijkertijd de Nederlandse land- en tuinbouw verder te verduurzamen.”

Joachim Nieuwhoff is getrouwd en heeft twee kinderen.Deel dit bericht met je vrienden!