Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'd’ Uylenborch start Voorleesdagen met burgemeester en wethouder' De wethouder deed met plezier mee aan het voorleesproject.
22jan

d’ Uylenborch start Voorleesdagen met burgemeester en wethouder

ALMKERK - Woensdag (20-1) gingen de Nationale Voorleesdagen van start. Op basisschool d’Uylenborch in Almkerk vinden ze lezen heel belangrijk en men wilde deze dagen door de lockdown niet voorbij laten gaan. De school vond er wat op.

Burgemeester Lichtenberg werd gevraagd om het themaboek “Coco kan het” voor te lezen en wethouder Shah Sheikkariem het boek “Kom zoals je bent”. Door de maatregelen kon dit niet fysiek op school plaatsvinden, maar werd het voorlezen gefilmd. Het resultaat daarvan werd naar de school gestuurd. De burgemeester en de wethouder werkten met veel enthousiasme mee.

De kinderen, ouders en de leerkrachten genoten van dit voorleesmoment. Via het digibord werd het filmpje groot gepresenteerd en konden alle kinderen vanuit thuis meegenieten.

Oefenen
Ook de komende dagen staat het oefenen met en het genieten van lezen centraal op d ‘Uylenborch. Elke ochtend mogen de kinderen vanaf 8.30 uur inloggen en dan meteen de dag starten met een lekker leesmoment.Deel dit bericht met je vrienden!