Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Pomp en de Friendship lanceren gloednieuw programma via livestream '
07jan

De Pomp en de Friendship lanceren gloednieuw programma via livestream

ALMKERK/SLEEUWIJK - Stichting Tienerfriends en stichting YFC Altena slaan de handen ineen en komen vanaf zaterdag 9 januari met een gezamenlijk online programma. De eerste avond is te volgen via het YouTube kanaal van jongerencentrum ‘De Pomp. Het programma ‘The Masked Performer’ is een ludieke variant op het RTL4 programma ‘The Masked Singer’. 

Tijdens de eerste avond zullen er vier talenten optreden en zal er een jury de talenten beoordelen op kwaliteit en originaliteit. Ook in de tweede uitzending zullen weer vier talenten op het podium staan. De video’s van de talenten worden vanwege de maatregelen vooraf opgenomen. Tijdens de live-uitzendingen komt de jury in actie!

Er is nog ruimte om mee te doen, opgeven kan o.a. via: 06-49438759. Opgeven voor de tweede aflevering kan tot woensdag 13 januari.

Geopend
Jongerencentrum De Pomp in Almkerk is elke zaterdag geopend voor jongeren van 12 tot 23 jaar. De Friendship is een initiatief voor jongeren tot ca. 21 jaar. Wekelijks is het schip aan de Hoef in Sleeuwijk geopend op woensdag en geregeld ook op vrijdagavond. Vanwege de huidige maatregelen vinden alle activiteiten van beide clubs op dit moment enkel digitaal plaats

www.depompalmkerk.nl
www.tienerfriends.nl
Livestream www.youtube.com/jongerencentrumdepomp/liveDeel dit bericht met je vrienden!