Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Onverwacht vertrek Peter van den Heuvel bij woningcorporatie' Van den Heuvel (links) met Willem Bijl (Meander) in betere tijden.
02jan

Onverwacht vertrek Peter van den Heuvel bij woningcorporatie

WOUDRICHEM / ZALTBOMMEL: Peter van den Heuvel, beoogd directeur-bestuurder, gaat na 28 jaar gedwongen weg bij Woonlinie/Bouwlinie. Anders gezegd: hij is ontslagen.

Aanleiding is een verschil van inzicht tussen Van den Heuvel en het bestuur, de Raad van Commissarissen (RvC). De directeur-bestuurder verrichtte ‘nevenactiviteiten’ die volgens de RvC niet strookten met zijn functie. De visie van beide partijen ‘loopt uiteen’, zegt het uitgegeven persbericht verhullend. Het zou overigens gaan om bijbanen in vastgoedontwikkeling.

Van den Heuvel moest zijn werkzaamheden voor Woonlinie en Bouwlinie beëindigen. Zijn werkzaamheden worden waargenomen door adjunct-directeur Margret van Wijk uit Woudrichem.

Fusie
De functiewisseling heeft geen invloed op de fusie per 1-1-2021. Woonlinie (Zaltbommel en Woudrichem) en Woonservice Meander (Werkendam) gingen dus per genoemde datum samen verder onder de naam Bazalt Wonen.

Zie ook:
Meander en Woonlinie worden samen Bazalt Wonen (za, 25 apr 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!