Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Andelse kerken voeren actie voor Voedselbank' Er is ongeveer 4 duizend euro nodig ...
16nov

Andelse kerken voeren actie voor Voedselbank

ANDEL - De drie Andelse kerken organiseren opnieuw samen een actie voor een goed doel. Dit keer is dat Voedselbank Altena. Werden normaliter hiervoor enveloppen huis aan huis verspreid (en weer opge(aald), dit jaar gooit Corona roet in het eten. De actie van De Voorhof, De Koningshof en de Hervormde gemeente verloopt nu geheel online.

De kerken laten weten: 'Wist u dat er zo’n honderd gezinnen in Altena afhankelijk zijn van de voedselbank? Dankzij vele vrijwilligers en bijdragen van winkels, bedrijven en particulieren ontvangen ze iedere week een voedselpakket. Vooral dit moeilijke jaar is het echter steeds lastiger om dit voor elkaar te krijgen. Wat zou het mooi zijn als we als Aelse bevolking de laatste week van dit Coronajaar voor al die gezinnen een mooi pakket kunnen verzorgen. Hiervoor is ongeveer 4.000 euro nodig.'

Actie
De actie loopt van maandag 23 november tot en met zaterdag 5 december 2020. De meest eenvoudige manier om geld over te maken is door het scannen van de QR-code op het blad wat u thuisbezorgd krijgt. Hiermee maakt u direct 10 euro over naar onderstaande rekening.

U kunt uw gift ook overmaken op rekeneningnummer NL 65 INGB 0001607304 van de zendingscommissie van de Gereformeerde Kerk Andel p/a Andriëtte Peereboom 15, 4283 GP Giessen ovv Voedselbank Altena.

Informatie en/of voedsel over?
Stuur dan een e-mail naar: info@voedselbankaltena.nl of neem contact op via  06 11153446                                                               www.voedselbankaltena.nl

(Foto ter illustratie)Deel dit bericht met je vrienden!