Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Johan Koekkoek vertrekt en krijgt Vriendenboek ' Johan Koekkoek kreeg het Vriendenboek uit handen van Jaap van Diggelen.
10nov

Johan Koekkoek vertrekt en krijgt Vriendenboek

GIESSEN - Johan Koekkoek heeft afscheid genomen van Altenatuur. De secretaris van de vereniging zette na 40 jaar trouwe dienst een punt achter zijn bestuurstaak. Het bestuur liet dat moment niet ongemerkt voorbijgaan.

Als dank voor zijn inzet had Altenatuur de vertrekkende secretaris tijdens het 40-jarig jubileum in het zonnetje willen zetten. Het Coronavirus gooide echter roet in het eten waardoor alle festiviteiten werden afgelast, dan wel op kleine schaal werden georganiseerd zoals de uitreiking van het eerste jubileumboek 'Biodiversiteit in kaart. De rijke natuur van Altena' aan burgmeester Lichtenberg.

Daarom werd een alternatief gezocht. Een prachtig vriendenboek kon thuis bij Johan Koekkoek wél worden aangeboden. Deze was in zijn sas met het fraaie geschenk en de lovende woorden die hem ten deel vielen via Altenatuur-voorzitter Jaap van Diggelen.

(Foto Altenatuur)

Zie ook:
Jubilerend Altenatuur brengt biodiversiteit Altena in kaart (do, 22 okt 2020)
Altenatuur bestaat 40 jaar (vr, 25 sep 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!