Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BizAwards Altena: een week later ...' 'Wij hadden niet verwacht dat het evenement zó groot zou zijn.'
27okt

BizAwards Altena: een week later ...

ALTENA/ALMKERK - Op 8 oktober werden in Service Bioscoop Hollywoud twee Awards uitgereikt voor bijzonder ondernemerschap in het Land van Heusden en Altena. Acht kandidaten, twee BizAwards. Hoewel (ook) de ondernemersverkiezing geplaagd werd door Corona, het event werd eerder uitgesteld, slaagde de organisatie erin een spetterende avond neer te zetten. Met bubbels, witte limo's en op het witte doek veel beeldmateriaal vol schitterende shots en aansprekende animaties.

De economische bedrijvigheid in Altena kwam geanimeerd voorbij, het soort en het aantal bedrijven, de arbeidsplekken en meer. Met die informatie legde de organiserende Stichting Ondernemend Altena het fundament van de avond: het zichtbaar maken en publiekelijk waarderen van bijzonder en opvallend ondernemerschap.

Radio
Ruud Visser van Bruud! uit Werkendam kreeg de Award voor 'Zelfstandig Professional', Marco van Driel en Cees van Wendel de Joode van TMS (ook uit Werkendam) werden gelauwerd met de titel 'Ondernemer van het Jaar'. De drie winnaars waren woensdagavond (14-10) op de rado uitvoerig te gast bij Oké Magazine. De redactie sprak telefonisch met de, nog steeds opgetogen, winnende ondernemers.

Een kers uit China
Cees van Wendel de Joode (Technichal & Maritime Services) liet weten: 'De Award was een kers op de taart van alle arbeid met ons team de afgelopen 25 jaar. We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad! Appjes, social media ging viraal, op LinkedIn kregen we meer dan 2.000 views. Niet alleen uit Altena en omgeving, maar ook uit België, Duitsland, Denemarken, zelfs uit China kwamen felicitaties binnen! Dat is erg leuk.' Dan: 'Van de avond hebben we genoten. Strak schema, super georganiseerd. Wij hadden niet verwacht dat het evenement zó groot zou zijn. De Award en alles eromheen brengt ons zeker nieuwe contacten. Dat gebeurt al.' Cees en Marco laten niet enkel het team meedelen in de euforie, maar ook het thuisfront, hun kinderen en hun ouders. 'Zonder hen hadden we het niet gekund.'

Betonsculpturen
Ruud Visser is niet iemand die graag het podium zoekt. Niettemin wilde hij het podiumplek van BizAwards Altena wel graag winnen. 'Ik kan niet zo goed tegen mijn verlies', ontboezemde hij bij Oké Magazine. 'Ik vind het heel leuk en ben echt trots.' Bij de uitreiking van de Award stak hij zijn armen in de lucht. De kunstenaar is sterk in het artistieke werk van betonsculpturen in dierentuinen, pretparken, zwembaden, jacuzzi's, rotsbadkamers en insane pools met watervallen en fonteinen. Alles kan. We werken met high tech-materialen.' BizAwards Altena helpt Ruud om Bruud! beter op de kaart te krijgen. 'Ik stond bij de benzinepomp en werd gefelicteerd door een mijnheer: "Leuk dat je gewonnen hebt!" Mooi om te horen.' Dan grinnekend: 'Als hij nou ook nog een insane pool koopt.'

Sponsors
Organisator Stichting B2B-platform Ondernemend Altena dankt nogmaals alle partners & sponsoren die het evenement mede mogelijk maakten:
HV Media - TekstAtelier - Mediaplein Altena.Net - Het Kontakt - Piet Hartman - DNS Solutions - Gemeente Altena - Oerlemans Packaging - Rabobank Altena/Bommelerwaard - E. van Wijk Logistiek - Magazine Bedrijvig - De Werkendamse - BIZ Bruine Kilhaven - PT Creations - Van Noordenne Accountants - OV Aalburg - De Rivieren Notarissen - Wim Vos Bloemen & Planten - Correct Groep - Quasar.

(Foto's Stichting B2B-platform Ondernemend Altena / Lian Oomen)

Zie ook:
Finale BizAwards Altena levert 3 winnaars op (vr, 9 okt 2020)
Derde editie BizAwards Altena te volgen via livestream (do, 8 okt 2020)
BizAwards Altena gaat door: 'Samen kijken naar wat wel kan' (ma, 5 okt 2020)
BizAwards Altena gaat - Coronaproof - door op 8 oktober (do, 24 sep 2020)
BizAwards Altena verschuift prijsuitreiking om coronavirus (vr, 13 mrt 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!