Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Centrumplan nieuwe parel voor Giessen-Rijswijk ' De appartementen worden in het voorjaar van 2021 opgeleverd.
20okt

Centrumplan nieuwe parel voor Giessen-Rijswijk

GIESSEN/RIJSWIJK - In Giessen-Rijswijk wordt hard aan het nieuwe centrumplan Parelplein. Naast de nieuwe brede school komt een appartementengebouw met een mix van zowel koop- als huurappartementen en een prachtige binnentuin. Op de begane grond zit straks een supermarkt en enkele winkels. Woonlinie gaat er acht appartementen van ca. 66 m2 verhuren. De woningen worden vanaf maandag 2 november 08.00 uur te huur aangeboden via Woongaard. De appartementen worden naar verwacht in het voorjaar van 2021 opgeleverd.

Woonline laat wervend weten: 'Het gebouw heeft karakteristieke, speelse gevels. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en brengen het groen van buiten naar binnen. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en balkon, twee slaapkamers van 11 en 7 m² groot en een badkamer voorzien van douche en wastafel. De toilet is apart. Ook is er een technische ruimte in de appartementen, waar onder meer de warmtepomp en aansluiting voor wasmachine en droger te vinden zijn. Ieder appartement heeft een eigen berging in het appartementencomplex. Er is een lift in het gebouw aanwezig.'

Te huur
Om te kunnen reageren op een huurappartement in het centrumplan Parelplein in Giessen-Rijswijk, moet men ingeschreven staan bij Woongaard. De woningen worden vanaf maandag 2 november 08.00 uur te huur aangeboden via woongaard.com.

(Foto Woonlinie)

Zie ook:
Centrum Giessen/Rijswijk ontwikkelt zich gestaag (ma, 27 jul 2020)
Brede school Giessen-Rijswijk stap dichterbij (do, 23 jul 2015)
Bouw brede school Giessen/Rijswijk stap dichterbij (za, 11 apr 2015)
Architect Brede school Giessen/Rijswijk bekend (za, 21 sep 2013)
Brede school Giessen/Rijswijk gaat er komen (vr, 12 jul 2013)
Brede school Giessen/Rijswijk wacht op provincie (do, 13 sep 2012)
Onderzoek naar invulling centrum Giessen/Rijswijk (wo, 16 feb 2011)


Deel dit bericht met je vrienden!