Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Derde editie BizAwards Altena te volgen via livestream' De derde editie komt vanuit Hollywoud.
08okt

Derde editie BizAwards Altena te volgen via livestream

ALTENA - ALMKERK: Donderdagavond (08-10) - vandaag dus - komt 'dan eindelijk' de derde editie van BizAwards Altena op de planken en wel in het filmtheater van Altena, Service Bioscoop Hollywoud.

Vanavond wordt bekendgemaakt welke ondernemers naar huis gaan met de titel 'Ondernemer van het Jaar' en 'Zelfstandig Professional van het Jaar'. 'Tijdens een Coronaproof georganiseerd gala vol glitter en glamour vieren we bijzonder ondernemerschap in de gemeente Altena', zo laat de organiserende Stichting B2B-platform Ondernemend Altena weten.

Veel animo
Het animo voor de ondernemersverkiezing blijkt ook dit jaar weer groot. Het evenement, dat aanvankelijk in maart zou plaatsvinden, was al snel uitverkocht. Ondernemend Altena: 'Voor de ondernemers die toen achter het net visten of nu om andere redenen niet aanwezig kunnen zijn bij de uitreiking van de Awards, bieden we een alternatief.'

Het B2B-platform organiseert donderdagavond een livestream vanuit Hollywoud en brengt zo de Award-uitreiking vanaf 20.00 uur live thuis op de buis of tablet. 'Op deze manier kan iedereen de jaarlijkse ondernemersverkiezing van Altena rechtstreeks beleven. We zien dit als een mooie, extra service op een fantastisch evenement.' Aldus de organisatoren.

Zie ook:
BizAwards Altena gaat door: 'Samen kijken naar wat wel kan' (ma, 5 okt 2020)
BizAwards Altena gaat - Coronaproof - door op 8 oktober (do, 24 sep 2020)
BizAwards Altena verschuift prijsuitreiking om coronavirus (vr, 13 mrt 2020)
Finalisten BizAwards Altena stellen zich voor ... (ma, 2 mrt 2020)
Kaartverkoop ondernemersverkiezing BizAwards Altena loopt vlot (di, 11 feb 2020)
Finalisten 3e editie BizAwards Altena bekend (wo, 5 feb 2020)
Hollywoud place to be voor uitreiking BizAwards Altena (di, 21 jan 2020)
BizAwards waardeert en verbindt ondernemers in Altena (di, 31 dec 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!