Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BizAwards Altena gaat - Coronaproof - door op 8 oktober'
24sep

BizAwards Altena gaat - Coronaproof - door op 8 oktober

ALTENA / ALMKERK - Het eerder vanwege Corona uitgestelde ondernemersevent BizAwards Altena  staat binnenkort toch op de planken. Op donderdag 8 oktober zullen de ondernemersprijzen van Altena alsnog worden uitgereikt in Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk.

Cor Spek (voorzitter organiserende stichting B2B-platform Ondernemend Altena): 'Binnen alle voorschriften en RIVM-maatregelen gaan wij er op 8 oktober een onvergetelijke avond van maken. Met hier en daar weliswaar een aanpassing in het programma wordt dan eindelijk bekend welke ondernemer zich Ondernemer van het Jaar 2019 mag noemen en welke zelfstandige naar huis gaat met de titel Zelfstandig Professional van het Jaar 2019. Een en ander natuurlijk onder voorbehoud van de dan actuele Coronavoorschrfiten. Daar hebben wij nu eenmaal mee te maken.'

Aanmelden
De avond is al uitverkocht, eerder uitgegeven entreebewijzen blijven geldig. Henry Verhagen (bestuur): 'De finalisten, juryleden, genodigden en bezoekers met een kaartje krijgen allemaal bericht dat zij zich, vanwege Corona, vooraf verplicht moeten aanmelden. Dat kan vanaf vrijdagmiddag 11 september a.s. via www.BizAwardsAltena.nl. Opgaven moeten uiterlijk vóór 1 oktober 2020 binnen zijn. Op basis van die aanmelding wordt dan de definitieve zaalschikking geregeld rekening houdend met de 1.5 metermaatregel.'

Awards

De categorie Ondernemer van het Jaar waardeert het gevestigde ondernemerschap. Ondernemers zijn vaak al meerdere jaren bezig en bouwden in die periode hun bedrijf succesvol uit. De finalisten hier zijn (in willekeurige volgorde):

  • Bas de Peuter | The Dutch Nightcrawlers Almkerk
  • Christian & Henri de Jong | ADJ Milieutechniek Werkendam
  • Marco van Driel & Cees van Wendel de Joode | Technical & Maritime Supplies Werkendam

De categorie Zelfstandig Professional van het Jaar waardeert de zelfstandige (ZZP), kleinere, ondernemer. Ook ondernemers die ‘korter geleden’ gestart zijn, vallen in deze groep. Genomineerd zijn (in willekeurige volgorde):

  • Bart Verkade | Verkade Management & Advies Woudrichem
  • Dimar Pelle | Pelle Interieurbouw Andel 
  • Ruud Visser | Bruud! Werkendam

Beoordeling

De vijfkoppige jury beoordeelde achterliggende periode de finalisten. Dit deed men onder andere door het afnemen van pitches en het afleggen bedrijfsbezoeken. De vakjury toetste de kandidaten verder op zaken als ondernemersvisie, bedrijfsstrategie, innovatie en duurzaamheid, maar ook op elementen als marketing, het onderscheidend zijn, motivatie en presentatie. Het jurytraject staat voortdurend onder toezicht van De Rivieren Notarissen.

Save the date
Donderdagavond 8 oktober. Service Bioscoop Hollywoud aan de Sportlaan in Almkerk. Inloop vanaf 19.00 uur. 19.30 uur (zaal open). Aanvang Award-uitreiking: 20:00 uur.

Zie ook:
BizAwards Altena verschuift prijsuitreiking om coronavirus (vr, 13 mrt 2020)
Finalisten BizAwards Altena stellen zich voor ... (ma, 2 mrt 2020)
Finalisten 3e editie BizAwards Altena bekend (wo, 5 feb 2020)
Hollywoud place to be voor uitreiking BizAwards Altena (di, 21 jan 2020)
BizAwards waardeert en verbindt ondernemers in Altena (di, 31 dec 2019)
BizAwards Altena: ‘May we have your votes please?’ (di, 26 nov 2019)
Nominaties voor BizAwards Altena lopen binnen (ma, 21 okt 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!