Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wethouder Hans Tanis stapelt met ‘blokkendozen’' De bestuurder plaatste het element met verve.
12sep

Wethouder Hans Tanis stapelt met ‘blokkendozen’

ANDEL - In de wijk Bronkhorst in Andel wordt in korte tijd een drielaags appartementencomplex gebouwd met 15 energiezuinige huurappartementen met balkon. Het gebouw wordt geheel modulair opgebouwd. De delen trokken eerder deze week door Andel.

Modulair betekent dat alle onderdelen van het appartementencomplex vooraf in de fabriek zijn gemaakt. Donderdag (10-9) werden op de bouwplaats alle prefab-elementen in één dag ‘gestapeld’, alsof het blokkendozen zijn. Woonlinie: 'Het was een af en aan rijden van vrachtwagens!' 30 trucks brachten 15 appartementen naar Andel. Een grootse operatie dus.

Wethouder Hans Tanis van de gemeente Altena had de eer één van de elementen op z'n plek te zetten. De bestuurder deed het met verve.

'Dit bouwproject is een innovatief staaltje techniek, met als groot voordeel een korte bouwtijd. De appartementen worden begin 2021 aan de nieuwe huurders opgeleverd, die vanaf dinsdag 15 september te huur aangeboden worden via het regionale woonruimteverdeelsysteem Woongaard.'

(Foto's Woonlinie)

Zie ook:
Appartementencomplex Bronkhorst bedoeld voor sociale verhuur (do, 27 feb 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!