Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Rotonde Giessen/Andel officieel in gebruik genomen' De laatste zandhoop werd weggeschept door twee bestuurders.
11sep

Rotonde Giessen/Andel officieel in gebruik genomen

GIESSEN / ANDEL: Donderdag (10-9) is de nieuwe rotonde in de zogenoemde 'horrokruising' officieel geopend door gemeente en provincie.

Rond de klok van 11.00 uur ging de openingsceremonie van start bij de nieuwe - en met vlaggen versierde - rotonde op de N322 bij de oversteek Maasdijk/Hoge Maasdijk tussen Giessen en Andel..

De openingshandeling werd namens de provincie Noord-Brabant verricht door VVD-gedeputeerde Christophe van der Maat en voor de gemeente Altena was dat SGP-wethouder Hans Tanis. De dorpsraad van Andel en Dorpsraad Giessen-Rijswijk zaaiden gras in de bermen en onderschreven hiermee de 'ingebruikname'.

Kruiwagen
Naast toespraken, bedankjes en felicitaties stroopten beide heren ook hun mouwen op en schepten ieder een kruiwagen vol. Zo werkten zij 'de laatste' zandhoop weg en was de rotonde écht klaar voor gebruik. Wethouder Tanis: 'De rotonde is een grote verbetering van de verkeersveiligheid! Het resultaat van een mooie samenwerking tussen provincie en gemeente!' 

(Foto gemeente Altena)

Zie ook:
Rotonde horrorkruispunt N322 versneld aangelegd (ma, 30 mrt 2020)
Einde ‘horrorkruising’ Andel nabij (wo, 24 okt 2018)
Statenlid Van Vugt wil einde aan horrorkruising (za, 8 okt 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!