Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Boerderijautomaten doelwit van inbraak en vernieling' De ondernemers laten zich niet uit het veld slaan.
04aug

Boerderijautomaten doelwit van inbraak en vernieling

ALMKERK / WIJK EN AALBURG - De eierautomaat van Culinei, alsook de boerderijautomaat in Wijk en Aalburg zijn doelwit geworden van diefstal en vernieling. De buit is gering, de schade bedraagt duizenden euro's. 

In de nacht van maandag op dinsdag (4-8) werd ingebroken in de eierautomaat van Culinei aan de Uppelsehoek. Er werd een klein bedrag aan geld gestolen, maar er werd vooral heel veel vernield.

Ook in de boerderijautomaat van firma Dammers aan de Polstraat in Wijk en Aalburg werd ingebroken en schade aangericht. Detail: bij deze automaat kan er contactloos betaald (gepind) worden.

Welkom
Beide ondernemers laten zich niet uit het veld slaan. Culinei laat weten: 'De kippen blijven gewoon leggen en u bent gewoon welkom. Tijdelijk in het eierlokaal in de schuur aan het huis. De deur staat voor u open. Excuses voor het ongemak.'
Dammers noteert op de social media: 'We komen deze week met een oplossing. Houd onze pagina in de gaten.'

Wie iets gezien heeft, kan contact opnemen met de politie via 0900 8844 of reageren naar de ondernemers.Deel dit bericht met je vrienden!