Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kids 't Ravelijn groots op het 'witte doek'' Het afscheidsfeest op afstand was zeker geslaagd.
17jul

Kids 't Ravelijn groots op het 'witte doek'

WOUDRICHEM - Voor groep 8 van obs 't Ravelijn uit Woudrichem werd donderdagavond (16-7) het afscheidsfeest op het schoolplein georganiseerd.

Als hoofdgerecht op het menu stond de musical van de kids, 'Verboden te voeren', die eerder was opgenomen. Deze werd op een enorm scherm, geïnstalleerd op een volkwagenbusje, groots vertoond. De veertien musicalsterren schitterden stuk voor stuk.

Verboden te voeren
In Jongevoets dierenpark hebben ze geen Chinese pandabeer. En ook al geen babyolifantjes, maar wel een bijzondere vogel uit Argentinië, de zogenaamde oelewapper. Alhoewel …
Op de dag dat de nieuwe aanwinst wordt gepresenteerd, blijkt de vogel uit zijn kooi te zijn verdwenen!
Iedereen probeert vervolgens de vogel te vangen.  
Maar wie heeft hem eigenlijk vrijgelaten? Waarom zegt de dierentuindirecteur steeds ‘verboden te voeren? Hier zit een luchtje aan. Koningin Minima komt om de vogel officieel te presenteren. Zal de oelewapper op tijd worden gevangen??
Kortom, heel veel ontwikkelingen zorgen voor hilarische situaties met een happy end.

Corona
De ouders en gezinsleden, die vanaf de statafels op het versierde plein, de musical konden aanschouwen, wisten de dierentuinperikelen wel te waarderen.

'Ondanks de Coronasituatie was het een gezellig en leuk afscheid', sloot leraar Sander de avond af.

(Foto's Lian Oomen voor WoudrichemNet)Deel dit bericht met je vrienden!