Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Groepers 8 ‘op kamp’ naar Hollywoud' Een unieke middag voor kinderen door samenwerkende ondernemers.
13jul

Groepers 8 ‘op kamp’ naar Hollywoud

RIJSWIJK / WOUDRICHEM / ALMKERK: Geen kamp voor de kids uit groep 8 van de basisscholen De Parel uit Giessen/Rijswijk en Eben Haezer uit Woudrichem. Door de coronacrisis dreigde de afsluiting van de basisschoolperiode voor 75 leerlingen te eindigen in een anticlimax. Maar daar dachten de ouders van de leerlingen anders over. Mede dankzij Nh1816 Verzekeringen en Van der Nat Financiële Diensten genoten de leerlingen van een bijzonder middagje uit. Ze gingen in twee groepen naar Hollywoud!

Terwijl ouders vanuit de VIP-ruimte een oogje in het zeil hielden, genoten hun kinderen van een filmproductie van zelfgemaakte vlogs, foto’s en filmpjes. Daarna keken ze naar de film De Piraten van Hiernaast. Naar hartenlust konden de leerlingen eten en drinken bestellen. Het werd al met al een onvergetelijke middag voor ouders en kinderen.

Lokale ondernemers
Volgens Joost-Jan Van der Nat sneed het mes deze middag aan twee kanten. Niet alleen de leerlingen hadden een uniek uitstapje, voor Servicebioscoop Hollywoud was het fijn om de deuren te openen, nadat ze maanden gedwongen waren deze dicht te houden. Bovendien bood Zwaluw Reizen uitkomst rond het aangekondigde noodweer en vervoerde de leerlingen die middag in een stoere touringcar.

Donatie HartenBrigade
Voor veel kinderen in de regio Rijswijk en Woudrichem is een middagje naar de bioscoop geen vanzelfsprekendheid, door financiële problemen of een onveilige thuissituatie. Tijdens de middag in Hollywoud werd daar bij stilgestaan. Nicolette van Andel (HartenBrigade) ontving een donatie van  1.000 euro namens de coöperatie Nh1816, uit handen van alle aanwezige leerlingen en een zeer tevreden Joost-Jan van der Nat. (Tekst Nh1816)

(Foto Woudrichem.Net)Deel dit bericht met je vrienden!