Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'CDJA Altena overhandigt woononderzoek aan wethouder' De jongeren vonden de resultaten ‘schokkend’.
07jul

CDJA Altena overhandigt woononderzoek aan wethouder

ALMKERK - Dinsdagavond (7-7) overhandigden jongeren van CDJA Altena een door hen uitgevoerd woononderzoek aan wethouder Hans Tanis. De bestuurder nam het document met belangstelling in ontvvangst.

Het onderzoek bekijkt de woongelegenheid in de gemeente Altena. De CDA-jongeren hebben zich afgelopen periode verdiept in de woonsituatie binnen de gemeente. "Wij waren geschokt door de resultaten. Het probleem was nog veel groter dan dat we ons voor konden stellen."

Oplossingen
Het onderzoek stelt niet alleen de ernst van het probleem aan de orde, maar reikt ook een aantal oplossingen aan. 

CDJA Altena pleit voor een betere openbaar vervoerverbinding. ('Mogelijk een Altena Liner.'), vindt dat er Flexwoningen en meer seniorenwoningen moeten komen en breekt de land voor een verhoging van de starterslening.

Waardevol
Wethouder Tanis reageerde: 'voorafgaand aan de raadsvergadering vhebben de jongeren de resultaten van hun onderzoek naar wonen in Altena aangeboden. Waardevolle suggesties die zeker meegenomen worden bij het opstellen van de woonvisie.'Deel dit bericht met je vrienden!